SPIR SØKER DYKTIGE MEDARBEIDERE

Miljø over bordet

Arkitekter

Vi søker etter arkitekter med Masterutdannelse og 5-10 års arbeidserfaring. Vi trenger sterke konseptutviklere med god formidlingsevne i visualisering, muntlig og skriftlig fremstilling. Vilje til samarbeid og gode gjennomføringsevner vektlegges. Nye medarbeidere skal bidra til å videreutvikle og styrke våre etablerte fagmiljøer i Tønsberg og Sandefjord.

Nyutdannet arkitekt

Vi søker etter arkitekt med 0-5 års erfaring til vårt kontor i Tønsberg. Du kan være nyutdannet med Master i arkitektur eller ha noen års erfaring etter gjennomført utdannelse på masternivå. Du må ha gode samarbeidsevner og evne til selvstendig arbeid. Om du har et ønske om å bli en del av et sterkt fagmiljø med muligheter for egen utvikling innen faget, er det deg vi ser etter.

Arealplanleggere

Vi søker etter engasjerte arealplanleggere med utdannelse på masternivå og med 2-8 års erfaring fra privat eller offentlig virksomhet. Arealplanleggerne skal bidra i et tverrfaglig samarbeid med varierende og spennende arbeidsoppgaver innenfor stedsanalyser, mulighetsstudier og reguleringsplan-prosesser. Det forutsettes god kjennskap til Plan og Bygningsloven og god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Vi bruker Focus Arealplan som tegneverktøy. Det er ingen forutsetning at søkere behersker Focus Arealplan. Nyansatte med behov for kompetanse i vårt tegneprogram, vil få tilbud om relevant kurs og opplæring.

Landskapsarkitekt

Spirs prosjekteringsteam skal styrkes med en nyopprettet stilling som landskapsarkitekt. Vi søker deg som er utdannet landskapsarkitekt på masternivå eller har annen relevant bakgrunn innenfor landskapsarkitektur, har god forståelse for digital arbeidsflyt og interesse for BIM-prosjektering. Du må ha et sterkt engasjement for faget ditt og trives i samarbeid med andre faggrupper.

Våre arkitekter benytter ArchiCAD som tegneverktøy. Arealplanavdelingen benytter Focus Arealplan.


Søkere må beherske norsk både skriftlig og muntlig.

Kontaktinfo:


Henvendelser rettes til administrasjonssjef Anne Karin Standal, tlf: 922 20 123

Søknad med CV, attester og portfolio sendes digitalt til e-post: post@spir.no

Ny søknadsfrist 28.02.2020. Søknader behandles fortløpende.

For mer info om oss se:

Instagram

Linkedin

Facebook